Veelgestelde vragenWat voor training wordt er gegeven?

De trainingen zijn deels gebaseerd op crossfit. Meestal beginnen we met stretches en een krachtoefening. Hierna starten we een ronde met conditie- en krachtoefeningen.

Hoe lang duurt een training?

Een training duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Moet ik burpees doen?

Ja, burpees doen we soms ook. Een burpee is een combinatie tussen een push-up, een sprong en een squat. Geen held in burpees? Geen probleem. Ik maak graag een deal in ruil voor een zakje winegums. ;)

Moet ik sportief zijn om met groepstraining mee te doen?

Nee dat hoeft niet. De groepstrainingen zijn zo opgesteld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Doordat je met een personal trainer traint kan elke oefening op jou afgestemd worden.

Toch onzeker of groepstrainingen iets voor jou zijn? Dan kun je ook beginnen met 1-op-1 trainingen. Zodra je wat meer zelfvertrouwen hebt opgebouwd kun je altijd nog overgaan op groepstraining. Wat je ook kiest, je krijgt altijd een gratis proeftraining om te zien of de trainingen bij je passen.

Hoe weet ik of de trainingen bij mij passen?

Om te weten of de trainingen bij je passen, moet je het natuurlijk eerst proberen. Daarom krijg je altijd een gratis proeftraining.

Hoe vaak per week kan ik trainen?

Je mag zo vaak trainen als je zelf wilt. Personal training is op afspraak, small group trainingen zijn op vaste tijdstippen, maar je mag zelf weten welke trainingen je meepakt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden is simpel! Kom tijdens openingstijden binnenlopen, stuur een appje of stuur me een e-mail.

Wat zijn de prijzen van trainingen?

Personal training: € 52,- (per training)
Small group fitness: 1x per week € 47,- | Onbeperkt € 57,- (per maand)

Moet ik een lang abonnement aangaan?

Nee. Bij personal training beslis je samen met mij wanneer je komt trainen. Zodra je wilt stoppen, kan dat direct. Groepstrainingen zijn maandelijks opzegbaar. Geen lange abonnementen dus.

Hoe betaal ik de trainingen?

De betaling van de small group fitness is per automatische incasso, elke 1e van de maand. Voor personal training krijg je elke maand een factuur.

Moet ik speciale kleding dragen?

Nee hoor, draag gewoon sportkleding die je zelf lekker vindt zitten!

Moet ik iets meenemen voor mijn eerste training?

Nee, een flinke dosis goede zin en een flesje water is genoeg. Vergeet alleen dat zakje winegums niet, zodat je geen burpees hoeft te doen. ;)

Moet ik mij inschrijven voor trainingen?

Nee. Personal training is op afspraak. Bij groepstraining laat je van te voren weten dat je wilt komen.

Moet ik mij afmelden als ik bij een training niet kan?

Ja, laat het op tijd weten als je niet kunt. Dat kan eenvoudig met een appje.

Wat voor sfeer kan ik verwachten?

De sfeer is relaxed en gezellig. Maar dit kun je natuurlijk het beste zelf ervaren.

Hoe kun je mij helpen mijn doelen te bereiken?

De een wil alleen het hoofd leeg maken en de ander wil afvallen of aankomen. Wat je doel ook is, je doet alles op eigen niveau. Als personal trainer haal ik je uit je comfortzone, zodat je je grenzen kunt verleggen.

Stel je ook eetschema’s op?

Ik focus mij vooral op de trainingen. Je kunt mij wel altijd vragen stellen over voeding, maar ik maak geen eetschema’s. Er zijn geen wonderdiëten. Een gevarieerd voedingspatroon met genoeg groente en fruit, waar ook prima een keer een pizza bij gegeten kan worden, werkt uiteindelijk het beste.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel dan gerust je vraag via e-mail of WhatsApp, ik antwoord altijd snel.

Neem contact met mij op